De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805
Image Alt

Kerst

Onvergetelijke Kerst

Voor u weet breken de kerstdagen weer aan. De kerstperiode is een periode waarin u graag wil samenzijn met uw geliefden en familie en optimaal wil genieten. U kunt met de kerstdagen heerlijk buiten de deur genieten van een brunch of diner. Uiteraard kunt u de kerst ergens anders doorbrengen dan thuis.

Kerst vieren

Sfeervol en ongedwongen kerst vieren in Doetinchem: in het restaurant gelegen in het hartje van Doetinchem kunt u op 25 of 26 december 2019 genieten van een 4-gangen keuzemenu. Voorafgaand aan het 4-gangen keuzemenu ontvangt u een feestelijk aperitief.

Kerst in Zutphen – 2 dagen genieten in de Gelderse hanzestad: Zutphen is tijdens de kerst opgelicht met duizenden lampjes. In het 4-sterrenhotel kunt u gebruik maken van de sauna, zwembad en fitness. Bij het hotel kunt u kiezen om op kerstavond te genieten van een 3-gangen kerstdiner of op 2e kerstdag van een 4-gangen kerstdiner. Wanneer u het hotel verlaat, ontvangt u een speciaal geselecteerde fles bubbels.

Vier de kerst 3 dagen in de Achterhoek: tijdens de kerstdagen kunt u in het 4-sterren hotel ontspannen en op 1e kerstdag genieten van een 5-gangen kerstdiner met live muziek. Op 1e kerstdag kunt u een kerstwandeling maken met een gids. Bij vertrek ontvangt een fles speciaal geselecteerde bubbels.

4 Dagen kerst vieren in Winterswijk: geniet met de kerstdagen op een unieke locatie in Winterswijk. Op kerstavond kunt u genieten van een heerlijk 4-gangen kerstdiner. Op 1e kerstdag onder het genot van live-muziek smullen van een 5-gangen kerstdiner. Tijdens uw verblijf kunt een kerstwandeling maken met gids. Bij vertrek ontvangt een fles speciaal geselecteerde bubbels.

Kerst vieren in de Achterhoek: de kerstdagen wordt ingeluid met een hartelijk ontvangst met feestelijke kerstbubbels. Tijdens de kerst kunt u zich compleet laten verwennen in de sfeervolle villa. U geniet op de dag van aankomst van een 6-gangen kerstdiner. U overnacht in de monumentale gebouw in een lifestyle kamer, de kamer heeft een eigen stijl en inrichting. De volgende ochtend kunt u genieten van een Live Cooking kerstontbijt in de kookstudio.

Leuke kerstarrangementen