De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805
Image Alt

Bedrijfsevents

Geslaagd bedrijfsevent

Heeft u binnenkort als bedrijf zijnde binnenkort iets te vieren? In Montferland kunt een bedrijfsevent geven naar eigen voorkeur. Samen met uw collega’s kunt u een kookworkshop volgen, sportief uitleven op het water of aan een historische stadsquiz deelnemen. Uiteraard kan feest worden gevierd in een villa.

Suggesties

Funny Games in Doetinchem: in teams gaat u de strijd aan met uw collega’s. Bij de spellen gaat het om tijd of om punten. De spellen die worden gespeeld zijn ludiek, grappig en vragen om een goede onderlinge samenwerking. Tussen de speelrondes door worden er korte pauzes gehouden waarbij gelegenheid is om een drankje te drinken in restaurant Woodies. Het team dat aan het eind de meeste wedstrijdpunten heeft gehaald is winnaar en zal bij de afsluiting de bokaal ontvangen.

Kookworkshop in de Achterhoek: onder begeleiding van één van de koks bereidt u in een villa een 3-gangendiner. Het gezelschap wordt in 3 groepen verdeeld, die ieder een gang bereiden. Tijdens het bereiden van de gang mag u uw fantasie de vrije loop laten. Aan het diner kan een gewenst drankenarrangement, wijnarrangement of wijnproeverij worden toegevoegd.

Vier een spetterend feest in een villa: de villa is een uitstekende locatie om met uw collega’s een spetterend feest te vieren. Uw gasten worden ontvangen met een glas bubbels. Tijdens de feestavond kunnen u en uw gezelschap genieten van diverse dranken en hapjes. Wilt u na het feest blijven overnachten? Het hotel telt 42 kamers die ieder eigen stijl en inrichting hebben. Mocht willen blijven overnachten dan dient er een minimaal aantal kamers te worden afgenomen.

Sportief uitleven op het water van Stroombroek: op de langste waterskibaan van Nederland kunt u zich sportief uitleven. Met meerdere tegelijkertijd kunt u het water op om te waterskiën. Na uitleg te hebben ontvangen over het waterskiën kunnen de waterski’s worden onder geboden. Geniet na het waterskiën van een welverdiende barbecue.

Historische stadsquiz: met moderne middelen gaat u terug naar het roemrijke verleden van de stad ‘s-Heerenberg. Uit het gezelschap wordt een iemand benoemd tot quizmaster. De quizmaster deelt het gezelschap op in teams en overhandigt de bijbehorende vragen aan de teamcaptains. Al wandelend door de stad komt u op interessante plekken en monumentale gebouwen waarbij u met behulp van de mobiele telefoon de antwoorden op de vragen kunt opzoeken. Na de stadswandeling gaat u gezellig samen dineren.

De beste bedrijfsevenementen