De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805
Image Alt

Avondje uit

Heerlijk Avondje uit

De Achterhoek is de ideale locatie om een avondje erop uit te gaan. U kunt samen met vrienden, familie of collega’s een gezellige avond beleven in de sfeervolle dorpen/ steden. Ontdek de vele mogelijkheden die worden geboden. Hieronder geven wij u een aantal suggesties.

Een onvergetelijke avond met deze suggesties

BBQ workshop met de Rolls Royce onder de barbecues: u gaat zelf aan de slag met de Rolls Royce onder de barbecues. De chefs leert u van alles over barbecueën. Tijdens de workshop krijgt u de recepten en ingrediënten aangereikt. Om vervolgens zelf een 3-gangenmenu of 4-gangenmenu te bereiden. Na de heerlijke gerechten bereid te hebben op de barbecues moet uiteraard geproefd worden.

High Wine in Doetinchem: in een sfeervolle locatie in het centrum van Doetinchem kunt u met uw vriendinnen genieten van een High Wine. Tijdens de High Wine kunt u genieten van 3 heerlijke wijnen met bijpassende gerechtjes. De High Wine begint feestelijk met een glas bubbels.

Culinair genieten van verrukkelijke tapas: aan het water van recreatieplas Stroombroek kunt u heerlijk smullen van tapas. De tapas bestaat uit vlees en vis gerechten, wok groenten, diverse salades en patatas bravas. Naast te genieten van tapas kunt u zich uitleven op het water. Op de langste kabelwaterskibaan van Nederland kunt u waterskiën of wakeboarden.

Dineren in Stroombroek met een spannende speurtocht: het avondje uit start met heerlijk diner. Wanneer u heeft genoten van het diner, maakt u onder begeleiding van een gids een spannende speurtocht. Het gezelschap wordt voorafgaand aan de speurtocht ingedeeld in teams. Tijdens de speurtocht wachten ludieke opdrachten op jullie als team.

Zelf zeilen in Gelderland: op de Rhederlaagse meren kunt u een ontspannen zeiltocht maken. U leert de fijne kneepjes van het zeilen kennen. Na het maken van de zeiltocht kunt u een balletje slaan op het beach golf parcous. De dag wordt afgesloten met een luxe barbecue.

Leuke avondjes uit