Menu
Achterhoek / vergaderen

Vergader TIP: 12-Uurs culinaire vergaderarrangement in Doetinchem

Deze prachtige villa beschikt over sfeervolle vergaderruimtes, geschikt voor verschillende groepsgroottes. Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw. Dit 12-uurs vergaderarrangement is inclusief 3-gangen verrassingsdiner.

Een belevenis voor al uw zintuigen
Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Deze villa beschikt over sfeervolle vergaderruimtes, geschikt voor verschillende groepsgroottes. Het ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem.

Schitterende vergaderlocatie voor grote en kleine groepen
Kleine en grote meetings in een Villa van dit formaat bieden een unieke ambiance voor een winning team. Een stijlvolle, inspirerende omgeving draagt bij aan goede ideeën en een probleemoplossend vermogen. Ideaal dus voor vergaderingen en brainstormsessies. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van comfortabel en eigentijds meubilair, uitstekende audiovisuele apparatuur, gratis Wi-Fi en onbeperkt gebruik van de espressobar. We will definitely meet again! Onze 6 businessrooms zijn voorzien van een vergadertafel voor 6-8 personen, een comfortabele ruimte voor kleine sessies in een ultieme ambiance. Flatscreen en draadloos internet is standaard aanwezig. Audiovisuele apparatuur is op aanvraag beschikbaar. De ruimte op de begane grond is geschikt voor bijeenkomsten tot 100 personen. De stijlvolle grote zaal is opsplitsbaar in meerdere kleine ruimtes en beschikt over moderne apparatuur, een royale Belgische bar en een eigen terras.

Vergaderen in Doetinchem

Dit 12-Uurs culinaire vergaderarrangement in Doetinchem is inclusief

  • Gebruik zaal (3 dagdelen)
  • Koffie, thee en water
  • Fruit, achterkoekjes & snoeperij
  • Perfect verzorgde lunch
  • Schrijfblok met potlood voor iedere deelnemer
  • Flip-over met papier en stiften, scherm, beamer
  • @rthur’s driegangen verrassingsdiner

Voor een vrijblijvende offerte van dit 12-Uurs culinaire vergaderarrangement in Doetinchem kijkt u hier!
Of bekijk hier het totaalaanbod van locaties om te Vergaderen in de Achterhoek.

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl